Energia Nap- ahol minden a tudatos energia felhasználásról szól, kezdve az ember belső, vitális energiájától a környezetünk megújuló, zöld energiájáig. Szeretnénk hidat építeni az emberek belső és külső világa között. Szeretnénk rávilágítani, hogy az egyén és a társadalom jövője is a tudatos felelősségvállalástól és az összefogástól függ.

Részletes leírás:

A felelősségvállalás és az összefogás szellemében rendezett Energia Napnak két fő irányát határoztuk meg: a megújuló, zöld energiák (érintve az állatvédelmet is) illetve az egészségmegőrzés (szűrővizsgálatok, sport és egészséges táplálkozás).

1. Egészségmegőrzés

Az egészségtudatos és energikus életvitel népszerűsítése, ahol tapasztalatcsere keretében megmutatjuk, hogy mit is tudunk tenni az egészségünk, vitalitásunk megőrzése érdekében.

a.) Szűrővizsgálatok

Szűrővizsgálatoknak adunk helyet, ahol vércukrot, vérnyomást és egyéb más ingyenes vizsgálatokat végeztethetnek az emberek. A rendezvényen foglalkozunk szenvedélybetegségekkel illetve egyéb más a népességet nagy százalékban érintő kórokkal. Valamint azt is szeretnénk megmutatni, hogy ha már valamelyik betegségben érintett valaki, akkor mit tud tenni, hogy jobb életminőségben élhessen. Tanácsokat, kezeléseket, életmódbeli javaslatokat adunk. Akár néhány módszert ki is lehet próbálni.

b.) Egészséges táplálkozás

Megmutatjuk, hogy az egészségünk elérhető távolságban van. Bemutatásra kerülnek olyan ételek, italok amik segítik az egészséges életvitelt és mindennapi életünket. Különböző étrendekről előadásokat hallgathatnak a vendégek. Valamint a szakemberek előadások keretében kicserélhetik tapasztalataikat.

c.) Sport, vitalitás

Megmozdítjuk, megmozgatjuk az országot, a család minden tagja jól érezheti magát együtt vagy külön-külön, sportvetélkedőkkel és különböző edzésekkel töltheti az idejét. A szabadtéri színpadunkon az emberek megismerkedhetnek különböző edzésformákkal és lehetőségük van aktívan bekapcsolódni ezekbe. Pl: zumba, alakformáló edzés, pilates, thai boksz, hastánc, yoga stb. Erre a napra egy különleges összefogással is készülünk, egy FLASH MOB-bal, vagyis egy spontán tánccal, amit természetesen minden résztvevő országban előre meghirdetünk, hogy az emberek fel tudjanak készülni rá és együtt tudják kivitelezni a közös megmozdulást, ami a közös céljaink sikerét jelképezi, s egyben az összefogásunk szimbóluma is.

2. Megújuló, zöld energiák
A vendégek megismerhetik, hogy honnan tudnak a környezetre nem káros energiát nyerni. Hogyan spórolhatnak a háztartásukban az energiákkal. Hallhatnak a klímaváltozásról, a zöld informatikáról, a környezet és állatvédelemről (örökbe fogadhatnak házi állatokat). Valamint felvilágosítást kaphatnak arról, miért használjanak környezettudatos termékeket.

Megjelenési lehetőségeket miatt keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén.

Látogass el Facebook oldalunkra is!

Elérhetőségünk: +36 30/ 658 52 14; hello@fx2.hu

energia_nap_tudj
energuanap
Energianap-faultetes
energianap-flash-mob1
Zöldcégek_Energia_Nap
Programok
Energianap-tamogatoink
energia_nap_védnökeink
energia_nap_fb